Loon naar werken

Er zijn weer een paar fijne resultaten gehaald dit weekend.


In de L1 startte Tessa haar Sympathy en ook nu zette hij zijn beste beentje voor. Hij was alweer fijn en geconcentreerd aan het werk en het lijkt erop dat de combinatie wedstrijdroutine begint te krijgen samen. Patricia groomde en las voor en dat wierp zijn vruchten af. Het resultaat was maar liefst 3 winstpunten en ook tweemaal een 1e plaats! Gefeliciteerd Tessa, meer dan verdiend!

Ook Babet reed na een lange pauze met M-date de ring weer binnen. Ondanks dat zij het de laatste maanden druk had met een wisseling van baan, heeft ze wel thuis gewoon doorgetraind en daar plukte ze nu de vruchten van. De proeven gingen veel constanter en makkelijker en zij haalden 2 mooie punten in de M1 en een 2e en 3e plaats. Ook zij had een team om zich heen; Barbara als chauffeur, Geert die voorlas en eigenaresse Els die haar mentaal steunde.

En tenslotte reed Kiki vandaag haar eerste M1 wedstrijd met Largo. Het rijden van een M proef vraagt meer van ruiter en paard dan de L proeven , het komt allemaal sneller op elkaar, nauwkeuriger en er wordt voor het eerst verzameling en lentebuiging gevraagd. Maar het ging goed, ook Kiki haalde haar eerste 2 winspunten in deze klasse met een ruime score. De zaken waar we nog aandacht aan besteden in de training waren voldoende, maar de sterke kanten van Largo werden allemaal beloond met een 7.

Al deze amazones trainen hard en werken dagelijks aan de punten die beter kunnen. Zo groeien hun paarden en pony’s gestaag in het niveau en worden de resultaten zichtbaar. Loon naar werken dus, goed gedaan dames!

Comments are closed.