Samen door

De Fries van Sandra en de Fjord van Sanne komen elkaar geregeld tegen op wedstrijd. Zoals U in eerdere berichten hebt kunnen lezen presteren ze constant en de laatste tijd ook steeds vaker in de prijzen.

Sandra reed verledenĀ  week haar laatste punt in de L1 en zal nu alleen nog het kringkampioenschap rijden in de L1. Sanne haalde hem afgelopen weekend. Door vakantie krijgt haar Ravel even wat meer rust en zo zullen Balou en Ravel in augustus hun debuut maken in de L2.

Uiteraard blijft U op de hoogte van hun ontwikkelingen. Want het blijft toch een beetje bijzonder, een manegefjord en een driftige Fries die gemotiveerd hun proefjes lopen en steeds vaker de dressuur gefokte paarden het nakijken geven bij de uitslagen. Echt omgeschoold zijn ze, en ze gaan het alle vier steeds leuker vinden.

Comments are closed.