Wedstrijdnieuws

Er zijn weer wedstrijden gereden, met de volgende resultaten;

Kim startte met Valentino in Nieuw Wetering een B parcours. Omdat er per 1 oktober nieuwe regels gelden was het goed dat ze die tijdens de les even had nagevraagd. Na een foutloos parcours werd er dus barrage gereden, maar veel deelnemers wisten dat niet. Kim dus wel en na twee foutloze barrages binnen de tijd won ze met 71 stijlpunten beide rubrieken. Gefeliciteerd!

Marie Cecile lest met Cruise Control nog maar kort bij Claire. Zij is een echte springamazone maar bleek toch behoefte te hebben aan wat meer dressuur gerichte begeleiding. Na de nodige aandacht aan houding en zit te hebben besteed reed ze twee wedstrijden haar foutloze B parcoursen met respectievelijk 75 en 80 stijlpunten en een  4e plaats. Duidelijk resultaat met deze mooie score!

Ook Marcia reed weer een springparcours met Kassiopeia. Bij  Jumping Aalsmeer 2013 werd ze  2e in een groot deelnemersveld in de B. De volgende dag haar eerste L parcours sinds lange tijd. Aangezien het een selectie was voor deelname aan Jumping Amsterdam was de rubriek goed gevuld en stond het  aan de maat. Kassiopeia moest even wennen aan de hoogte maar sprong foutloos en mocht door naar de finale. De finale op zondag was weer hoger en na de eerste 2 sprongen de hindernis te hebben verlaagd, sprong ze de rest van het parcours zonder problemen. Marcia was dus heel tevreden over deze ontwikkeling.


Ook dressuur nieuws. M-date van Els Abelsma is even uit de roulatie geweest en startte voor de 2e keer in de M2. Babette had de merrie er goed aan staan. Er kwam weer een  punt bij maar ook twee keer een 2e plaats.

En Roos reed met Tiffany sinds jaren weer een dressuurwedstrijd. Het was zelfs even spannend of de wedstrijdkleding nog zou passen. Dit bleek gelukkig het geval. Ook Roos reed 2 winstpunten in de L2 en was tevreden hoe geconcentreerd Tiffany haar proefjes liep.

Comments are closed.