Een prestatie van formaat


Marie Cecile is de trotse eigenaar van Cruisecontrol CKV Zij heeft dit paard van Eva van Duin gekocht en de dames hebben een bijzondere overeenkomst gesloten. Eva had Cruise zo fijn in de training dat ze het beide  zonde vonden om dit te onderbreken. Eva bleef dus gewoon met Cruise starten en dat dit een goede combinatie is bleek maar weer in Bathmen. Daar werd het NK eventing verreden. Eva startte Cruise in de L
Op vrijdag reed ze haar dressuurproef en na een mooie score van bijna 70 % stond ze in de tussenuitslag op een 2e plaats met maar 45,26 strafpunten. En op deze score bleef ze staan; een foutloos rondje springen en een foutloze cross binnen de marge van de optimale tijd. Het leverde haar het kampioenschap op, maar het was een close finish. De nummer 2 had 1% hoger gescoord in de dressuur maar een tijdsoverschreiding zorgde voor sttrafpunten, waardoor Eva met 0,1 punt verschil Nederlands Kampioen L eventing werd.
Gefeliciteerd, een prestatie van formaat!!

Comments are closed.