Tiffany loopt fijn


Na een verhuizing en een blessure had Roos veel zin om weer serieus te trainen met Tiffany. Haar hart lig bij crossen en springen maar door de blessure moest dat even rustig aan. Dus werd het accent gelegd op dressuur bij de training. Er bleek behoorlijk wat werk aan de winkel want wanneer Tiffany iets moeilijk vindt, besluit ze al gauw het op haar eigen manier op te lossen. En als een echte merrie reageert ze heel heftig als ze merkt dat dit niet lukt. Er zijn dus de laatste tijd aardig wat discussies geweest tussen Roos en haar paard. Maar Tiffany is wel een harde werker en dus gaat ze steeds beter lopen en laat ze zich ook goed bewerken inmiddels.
Dat resulteerde dit weekend in een fijne L2 proef. 2 winstpunten en een 3e en 4e plaats waren het resultaat en op het protocol stond dat Roos zeer sympathiek gereden had. En dat is de echte vooruitgang; met minder hulpen meer reactie!

Comments are closed.