Computerstoring en heel veel nieuws

Het zal u niet ontgaan zijn dat er allang geen nieuws te vinden was op onze site. We haddden  problemen met onze computers maar we gaan in 2014 vol goede moed verder met een andere PC. We  hopen dan ook dat deze problemen tot het verleden horen en dat we weer actueel wekelijks nieuws kunnen plaatsen. Onze excuses voor het ongemak!
Wat nieuwsfeiten van de afgelopen maand;
Kim Hijdra was weer actief met haar Valentino, ze reed in Lisse een parcours in de B. Het eerste rondje keek Valentino zijn ogen uit naar die rare sneeuwpop die in de baan stond en ook nog geluid maakte. Dit veroorzaakte twee weigeringen. Het tweede parcours ging Kim dus kordaat de baan in en gelukkig heeft Vallie genoeg vertrouwen in Kim en sprong hij keurig foutloos rond met een stijlcijfer van 75 goed voor een 2e plek. Goed gedaan Kim! Haar volgende springwedstrijd zal ze dan ook in de L starten. Promotie dus!
Marcia reed met Kassiopeia weer de nodige concoursen. In Lisse werd zij 2e in de B en in Nieuw
Wetering eveneens 2e in de B. In de L werd ze die dag 6e doordat ze een hindernis verlaagde.
Ze krijgt weer meer wedstrijdritme en gaat ook in de L steeds makkelijker springen. Vooral het binnen starten boekt vooruitgang. Het trainen  werpt zijn vruchten af.
Er komt nog meer nieuws aan over de afgelopen periode, er zal de komende tijd dus weer veel te lezen zijn op de site.

Comments are closed.