Eerste winspunt en controle

Rhiannon Bol begon een jaar geleden aan een echte uitdaging. Het tuigpaard van Coby van Bohemen zocht een ruiter na een periode van blessure. Hij liep in het span voor de wagen en was een korte periode bereden, maar dat alles was alweer even geleden. Rhiannon viel voor de charme van Werkman (een echte tuipaardennaam)
Het was wel even wat anders als je alleen pony hebt gereden en daarna Lord, een grote KWPNer . Maar ze had zin in deze uitdaging  en langzaam werden ze een team. Werkman kreeg vertrouwen in Rhiannon en zij leerde hem hoe hij zijn lijf moest gebruiken als rijpaard. Het ging goed vooruit, een startkaart werd aangevraagd en wedstrijden gestart. Zonder oogkleppen ziet het leven er heel anders uit en Werkman moet echt wennen aan nieuwe situaties en zijn omgeving. Maar afgelopen weekend werd haar geduld beloond; De eerste winstpunt is binnen!!
Gefeliciteerd Rhiannon,  de aanhouder wint.

Comments are closed.