Mega trots op Marcia en Kassiopeia!

kassie0e772e06d9

Marcia en Kassiopeia (Kasparow x Volbloed Merrie van Solo Dancer xx) zijn als een speer door het M SGW gevlogen afgelopen zomer. Steeds weer kwamen ze goed over de finisch en er werd zelfs hier en daar een prijs gepakt. Al dat werk en oefenen van het duo is dit weekend beloond! Ze reden hun Z SGW debuut en dat deden ze meteen heel goed! In IJsselstein (Limburg) stond het paar ingeschreven en niks kon weerhouden van succes. Een lekke band maakte dat ze veel te laat het terrein opreden. Kassie werd opgezadeld en meteen de baan in, losrijden helemaal niet en dat voor een eerste keer Z proef! Mooie score van 48. Het springen loog er niet om, een gewoon echt 1.20 parcours maar Kassie speelde ermee, ze deed het allemaal goed en kwam foutloos naar de uitgang. Toen de cross. Een dikke zeker niet makkelijke cross en ze deden het samen allemaal! Alle hindenrnissen en uitdagingen werden foutloos overwonnen. Marcia had voor dit debuut haar klok niet om gedaan, we gingen niet voor snel, we gingen voor de eerste keer Z! Zo geweldig om dan mooi 4de te worden! Dubbel en dwars gefeliciteerd!
kassie ijsselstein

Comments are closed.