NIEUWE MOGELIJKHEDEN

Marcia Dominicus kreeg het afgelopen periode behoorlijk drukker. In oktober kwam onze Flo al richting Aalsmeer omdat zij moest wennen aan andere omstandigheden voor haar leven als sportpaard. In Stompwijk is het vrij rustig en meestal rijdt Claire zonder andere paarden als ze traint. Vandaar dat Flo vertrok naar stal Wennekers, waar een paar honderd pensionpaarden staan en waar dus veel te zien en te wennen is. Stapmolens, binnenbanen, overdekte longeercirkels, paddocks, een springtuin en uiteraard het Amsterdamse bos voor heerlijke buitenritten.
familie
3eprijsHelaas brak Claire haar sleutelbeen in februari en zo vertrok ook Tsjechow naar Aalsmeer.
In december liep Flo haar allereerste dressuurwedstrijd in de L1 en won en scoorde 3 winstpunten . Nu startte Marcia beiden in een thuiswedstrijd.

Flo in de L2 en Tsjechow in de M1. De eerste proef was Flo goed bij de les, maar de tweede proef hoorde ze haar broer hinniken en was flink afgeleid. Ondanks deze spanning verdiende ze 2 lint-wennekerswinstpunten.  Tsjechow werd 3e in zijn M debuut met 2 ruime winstpunten. Afgelopen weekend startte Marcia Tsjechow op een nieuwe locatie bij manege de Jong. Hij is nog niet vaak van huis geweest en dat was te merken. In een middengalop bokte hij vrolijk rond, maar wist desondanks weer 2 winstpunten en een 2e plaats te bemachtigen. Komende tijd gaan beiden wat vaker springen, om zich voor te bereiden op het cross seizoen.
Met de dressuur gaat t prima. Wij zijn trots!
tsjechow-de-jong

Comments are closed.