Tulpenburgh’s Harvest

Zijn verhaal, zijn avonturen.

Dit is het verhaal van Harvest, een jonge Milennium zoon uit de Blue Hors Hertug merrie Highness. Nog een onbeschreven blad toen hij in haar leven kwam. Vol vertrouwen in de mens, goed opgevoed en opgefokt. Volg zijn leven en zijn opleiding als sportpaard. 

Om te leren ontspannen en de bovenlijn te gebruiken starten we met de chambon
Voor we verder gaan wil ik zeker weten dat Harvest me begrijpt
Het singeltje om, weer in alle vrijheid zonder longeerlijn
Tusen al het werk door was het ook tijd voor het weide seizoen. Harvest voor het eerst in zijn nieuwe land met zijn nieuwe kudde
Na het voorbereidende werk samen bewegen , is het tijd voor de longeerlijn

Op 4 april kwam Harvest uit de opfok naar huis

Tulpenburgh’s Harvest kwam in Claire’s leven na een zware tijd. Zij had afscheid moeten nemen van haar grote liefde Ike. Het leek of er geen ander paard meer als opvolger kon komen. Er was geen paard meer wat haar raakte.

Tot ze naar een weiland ging waar 6 hengsten in de opfok stonden. Daar liep Harvest tussen. Claire kende hem als veulentje en vond het in 2017 een prachtig veulen. Toen hij in die kudde zich naar haar omdraaide zag ze alles wat ze zocht in een paard en wat Ike haar in ruime mate had gegeven. Hij was pas 2,5 jaar maar hij wist haar meteen te overtuigen. Claire besloot dit avontuur weer aan te gaan.

Vader Milenium
foto bron Gestut Sprehe
Moeder Highness (Blue Horse Hertug x Le Duc)
Harvest bijna 3 jaar