Duo-debuut

Marcia Dominicus reed dit weekend sinds lange tijd weer een dressuurwedstrijd. Met de onervaren Kassiopeia (een Kasparow dochter uit een Engelse volbloed moeder) startte ze in de B. Voor de merrie de eerste keer tussen de hekjes, waar ze zich heel goed gedroeg. Ze was geconcentreerd en liet 2 mooie constante proeven zien die werden beloond met 2 winstpunten en 2 eerste plaatsen.
Daarna reed ze Ike in de M1. Ike is een Trakehner, eveneens van Kasparow maar met een M√ľnchhausen moeder. Hij is al wat meer ervaren maar nog niet eerder reden zij samen een wedstrijd. Ook hij lette heel goed op zijn amazone en liet zich niet van de wijs brengen toen er een trein langs raasde. Hun wedstrijddebuut werd beloond met 1 winstpunt en een tweede plaats.
Meer dan tevreden ging ze naar huis.

Comments are closed.