Allemaal thuis

Op dit moment hebben we al onze paarden weer thuis staan. Tsjechow, die we in 2008 kochten als veulen heeft eerst 3 jaar in de opfok gestaan en kwam verleden jaar naar huis om het een en ander te leren. Toen bleek dat hij hier nog niet aan toe was hebben we hem weer in Groningen een winter extra gegeven. In het voorjaar is hij zadelmak gemaakt en nu leert hij geleidelijk aan wat er van een sportpaard verwacht wordt. Hij is heel stabiel , het jaar extra heeft hem goed gedaan. Hij groeit in zijn werk en in zijn lijf want geleidelijk aan wordt hij volwassen.

Flying Colours, stalnaam Flo, die in 2010 hier geboren is, is ook sinds kort weer thuis. Zij is nu 2,5 jaar en gaat volgend jaar aangeboden worden voor stamboekopname. Zij zal deze winter vooral in handen zijn en zo een beetje opvoeding genieten. Zodat zij in het voorjaar weet wat er van haar verwacht wordt.


Hoewel ze heel groot geworden is kunt U aan de foto’s zien dat ze niet echt veranderd is.


Obama haar steun en toeverlaat als veulen heeft nog steeds dezelfde rol, al zijn de verhoudingen tussen de dames wel wat verandert.

Comments are closed.