Van alles wat

Er was een springwedstrijd in Lisse en Marcia Dominicus startte Kassiopeia (v EH Kasparow) voor het eerste indoor in de B. Kassiopeia is eigenlijk nog een vrij onervaren paard maar heeft afgelopen zomer iedereen verbaasd door heel makkelijk haar debuut in de eventing te maken. Ondanks weining training deed ze van het eerste moment  al of ze nooit anders gedaan had. Maar springen in een binnenbak vraagt toch weer andere dingen van een paard; minder ruimte, kortere lijnen en toch gewoon dezelfde hoogte. Ook nu deed ze het weer heel goed, foutloos met 66 punten voor stijl werden ze 2e in een groot deelnemersveld van 27 starts.

Een oude foto van Richard Schaaper in een oefenrondje, helaas geen beeld van de ereronde.

Tessa de Lorjé startte na een pauze Sympathy in de L1 dressuur. Sympathy kan zich erg druk maken in een vreemde omgeving maar dat wordt beter als hij wedstrijdritme heeft. Nu reed hij keurig zijn proefje en werd ze met 190 en 181punten mooi tweede en derde. Gefeliciteerd Tessa, echt verdiend!!

Ook Kim Hijdra reed weer een dressuurwedstrijd bij haar in de buurt bij manege Hestar in Leidschendam. Gezellig onder de man erheen gereden en weer een winstpunt erbij. Ook al vind Vallie springen leuker, af en toe een dressuurwedstrijd is ook belangrijk.

Comments are closed.