Regio kampioenschappen

De selecties in de verschillende regio’s zijn in volle gang en per regio zijn er kleine verschillen. Zo heeft men in regio Noord Holland bijvoorbeeld ervoor gekozen om bij de ponys 1 proef te rijden en deze dan als eerste selectiemoment te laten gelden. De beste pony’s van de eerste proef rijden dan een tweede proef en deze uitslag bepaalt uiteindelijk wie er door mogen naar de Nederlandse kampioenschappen later dit jaar.
Kiki reed met Bram mee in de L2 een goede eerste proef en mocht mee doen met de 2e ronde. Helaas waren deze resultaten samen niet voldoende om zich te selecteren voor de indoorkampioenschappen . Toch een bijzondere uitslag; op haar protocol prijkte een prachtige 9 voor houding en zit!! Een groot compliment van de jury waar Kiki heel blij mee was.

Met Largo werd in de M1 gestart en hij liet ook een keurige eerste proef zien waar ze mooi 2e mee werd en een fraaie medaille verdiende. En ook  door   naar de volgende ronde. Met losrijden voelde hij fijn aan, maar in de proef werd hij wat flauw en liet hij niet zien wat hij kon. Niet voldoende dus om zich te selecteren.

Kelly Doelman reed ook M1 ponys, maar dan in Zuid Holland waar gewoon 1 proefje werd gereden. Zij werd regiokampioen met Pado Vano en mag dus door naar de Indoor Kampioenschappen in maart. Gefeliciteerd Kelly!!

Ook Iris van der Lubbe startte met King in de B en reed weer een wintpunt erbij. King heeft wedstrijdritme nodig want hij was de eerste proef weer wat gespannen. Vaker starten is het devies

Comments are closed.