Marcia Dominicus Regio kampioen Zuid Holland M eventing

kasparow-kassiKAMPIOEN
Afgelopen weekend startte Marcia Kassiopeia in de M eventing in de Vlietlanden waar ook het KNHS Regio kampioenschap Zuid Holland werd verreden. Haar rijvereniging de Blesruiters uit Stompwijk organiseert ieder jaar deze samengestelde wedstrijd voor ruiters en menners samen met rijvereniging Koningin Emma uit Wassenaar. Een echte thuiswedstrijd dus met veel bekenden langs de kant. Na de dressuur stond ze 4e met 206 punten. In de samengestelde sport werken ze met strafpunten en op je dressuurscore blijven staan is voor iedere eventer het uitgangspunt voor een geslaagde wedstrijd. Omdat Marcia en Kassi nog niet heel ervaren zijn in de M, had ze met de cross verkennen besloten een alternatieve route te kiezen, voor een lastige hindernis aan het eind van het traject. Toen ze echter hoorde dat ze 4e stond stelde ze vlak voor de start haar plan bij; ze zou gaan voor alles of niets en overal gewoon rechtuit. Een hele goede beslissing want Kassi pakte alles goed aan en ging vol vertrouwen over alle lastige sprongen. Dit leverde haar het Regio kampioenschap op. Een hele knappe prestatie van vertrouwen en geloven in elkaar. Gefeliciteerd Marcia en Kassi, wij zijn trots!

kassie-vlietlanden0156

deze mooie foto’s zijn van  ©RobinxDfoto’s en ©ereprijs foto’s©

Comments are closed.